Thursday, July 29, 2021
HomeUncategorizedBIĆU JOŠ BAHATIJI! USKORO NOVA MAŠINA: Oglasio se mladić (22) kom je...

BIĆU JOŠ BAHATIJI! USKORO NOVA MAŠINA: Oglasio se mladić (22) kom je policija ODUZELA 2 PORŠEA, a evo šta mu rade roditelji!

Nikola K. (22) dospeo je u žižu javnosti u oktobru prošle godine kada je slupao zlatnog “poršea” i ironično prokomentarisao “Ubiće me ćale”. Od tada ovaj mladić, kojem je policija u toku ove nedelje oduzela dva “poršea”, ne prestaje da intrigira svojim ponašanjem i načinom života.

Nikola se i danas oglasio na svom Instagramu i poručio u svojoj Instagram priči “Uskoro nova mašina! Nastavljamo dalje”.

Sve koji su ga kritikovali nazvao je “bednim crvima” i poručio im: “Zato ste tu gde jeste! Bedni crvi koji koji ne mogu sebi da naprave dinar sa 50 goodina. Biću još više bahat na Instagramu” i dodao:

“I još više ću pomagati ljudima kojima će pomoć potrebna, što materijalna što ovako, hvala vam na negativnim komentarima. Firma samo raste”.

Nikola inčae sve svoje ispade beleži na društvenim mrežama promovišući bahatost, rasipništvo, poroke, i generlano negativne vrednosti hiljdama svojim pratilaca koji su mahom maloletni.

Nikola je u jednoj emisiji na Jutjubu rekao za sebe da je “najjača kladioničarska organizacija na ovim prostorima”, a kada je reč o njegovom stilu života na koji je ponosan – žurke, žene, dobra kola, naveo je tada da “predstavlja san svakog Balkanca, kako zamišlja svoj život u budućnosti”.

Svojevremeno je izjavio da je: “Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina. Držim se toga. Ovo je san svakog klinca. Niko ne razmišlja ‘završiću fakultet, biću obrazovan’. Koga boli uvo?! (smeh) Realno, samo lova, kola i tako dalje”, ispričao je Nikola tada u emisiji. Otkriva i da su njegovi roditelji protiv onoga što radi, smetaju im negativni komentari, ali priznaje da svojim postupcima često i namerno provocira.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular