Sunday, November 29, 2020
Home Arhiva BEN AFFLECK U NIKAD ISKRENIJEM INTERVJUU

BEN AFFLECK U NIKAD ISKRENIJEM INTERVJUU

U velikom intervjuu za ugledni The New York Times oskarovac Ben Affleck iskreno je progovorio o najvećem neuspehu u životu, borbi sa zavisnošću  i o raspadu braka s glumicom Jennifer Garner.

“Najveće žaljenje u mom životu je naš razvod. Sram je stvarno toksičan. Ne postoji njegov pozitivan nusprodukt. To je samo zagrevanje u otrovnom, groznom osećaju niske vrednosti i gađenja samom sebi’, započeo je svoju ispovest Ben Affleck (47).

“Dugo vremena sam relativno normalno konzumirao alkohol, a više sam počeo piti kada mi se brak počeo raspadati. Bilo je to 2015., 2016. godine. Moje prekomerno uživanje u alkoholu posledično je stvorilo još više bračnih problema’, iskreno je progovorio Affleck referirajući se na brak s glumicom Jennifer Garner.

Bračne razmirice potakle su ga na zloupotrebu alkohola nakon čega je završio na rehabilitaciji, a ruku spasa ponudila mu je bivša supruga.

Ben se u intervjuu ogolio i priznao odgovornost.

“Za mene nije zdravo da sam previše opsednut zbog neuspeha. Da, napravio sam greške u životu, a zbog nekih i žalim, ali iz svega toga moraš nešto naučiti i pokušati ići napred. Ljudi s kompulsivnim ponašanjem, kojima i sam pripadam, celo vreme imaju neku vrstu osnovne nelagode koju pokušavaju ukloniti i osećati se bolje pa su im često izlaz jelo, piće, seks, kockanje ili kupovina. No sve to čini ti život gorim. Tada radite sve što je u vašoj moći da uklonite tu nelagodu., a tada počinje prava bol. Počinjete se nalaziti u začaranom krugu koji ne možete prekinuti. To se barem meni desilo”, izjavio je oskarovac.

Godine 2018. godine Affleck i Garner razveli su se nakon 13 godina braka, a roditelji su dvema devojčicama, 14-godišnjoj Violet i 11-godišnjoj Seraphini te sinu Samu kojem je 7 godina.

 

- Advertisment -

Most Popular

Glumac tvrdi da su mu za koronu rekli 2011. godine

Film “Zaraza” iz 2011. godine danas se čini kao pročanstvo. Film prati pojavu novog virusa neobičnih simptoma, koji se brzo širi. Sada...

Kćerka Mileta Kitića pomjera granice

Pjevačica Elena Kitić poznata je po svojoj jedinstvenoj pojavi i ekscentričnom stajlingu i baš zbog toga, mnoge djevojčice i djevojke sređuju se...

GОRI PАRIZ- DEMONSTRANTI ZAPALILI I CENTRALNU BANKU FRANCUSKE (VIDЕО)

Francuska policija upotrebila je suzavac protiv demonstranata koji su se okupili u Parizu zbog donošenja novog...

Svetom upravlja ova Imperija iz senke a njeno oružje je Duboka država – EVO ŠTA JE TO …

Jeste li čuli za takozvanu duboku državu? Jeste? Ali verovatno ne znate da im je pravo...

Recent Comments