Saturday, May 8, 2021
HomeArhivaBEN AFFLECK U NIKAD ISKRENIJEM INTERVJUU

BEN AFFLECK U NIKAD ISKRENIJEM INTERVJUU

U velikom intervjuu za ugledni The New York Times oskarovac Ben Affleck iskreno je progovorio o najvećem neuspehu u životu, borbi sa zavisnošću  i o raspadu braka s glumicom Jennifer Garner.

“Najveće žaljenje u mom životu je naš razvod. Sram je stvarno toksičan. Ne postoji njegov pozitivan nusprodukt. To je samo zagrevanje u otrovnom, groznom osećaju niske vrednosti i gađenja samom sebi’, započeo je svoju ispovest Ben Affleck (47).

“Dugo vremena sam relativno normalno konzumirao alkohol, a više sam počeo piti kada mi se brak počeo raspadati. Bilo je to 2015., 2016. godine. Moje prekomerno uživanje u alkoholu posledično je stvorilo još više bračnih problema’, iskreno je progovorio Affleck referirajući se na brak s glumicom Jennifer Garner.

Bračne razmirice potakle su ga na zloupotrebu alkohola nakon čega je završio na rehabilitaciji, a ruku spasa ponudila mu je bivša supruga.

Ben se u intervjuu ogolio i priznao odgovornost.

“Za mene nije zdravo da sam previše opsednut zbog neuspeha. Da, napravio sam greške u životu, a zbog nekih i žalim, ali iz svega toga moraš nešto naučiti i pokušati ići napred. Ljudi s kompulsivnim ponašanjem, kojima i sam pripadam, celo vreme imaju neku vrstu osnovne nelagode koju pokušavaju ukloniti i osećati se bolje pa su im često izlaz jelo, piće, seks, kockanje ili kupovina. No sve to čini ti život gorim. Tada radite sve što je u vašoj moći da uklonite tu nelagodu., a tada počinje prava bol. Počinjete se nalaziti u začaranom krugu koji ne možete prekinuti. To se barem meni desilo”, izjavio je oskarovac.

Godine 2018. godine Affleck i Garner razveli su se nakon 13 godina braka, a roditelji su dvema devojčicama, 14-godišnjoj Violet i 11-godišnjoj Seraphini te sinu Samu kojem je 7 godina.

 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments