Thursday, June 17, 2021
HomeShowbizBAVE SE SUMNJIVIM POSLOVIMA, TAJ NJEN JE ISTI IVAN MARINKOVIĆ: Komšije Maje...

BAVE SE SUMNJIVIM POSLOVIMA, TAJ NJEN JE ISTI IVAN MARINKOVIĆ: Komšije Maje Nikolić oplele po njoj, pa otkrile njene sumnjive radnje!

Pevačica Maja Nikolić nedavno je izjavila da se povukla i da sa sinom živi na selu. Međutim, njene komšije iz sela Braničić u blizini Ljiga tvrde da ona tu ne živi, već povremeno dolazi i da se njen partner i ona tu bave nekim sumnjivim poslovima.
Tvrdi da gaji životinje na selu, a komšije otkrivaju šta se stvarno zbiva… Maja Nikolić

Od kada je počela pandemija korona virusa, Maja Nikolić je isticala da to može da potraje i 100 godina i da nju to ne zanma jer u blizini Beograda ima farmu životinja i od toga živi. Ipak, Majine komšije tvrde da u tom selu samo njen partner ima kuću u kojoj nikada nije živeo već da njih dvoje povremeno posećuju tu kuću:

Komšinica je u više navrata pominjala sumnjiva posla koja se navodno dešavaju na imanju Maje Nikolić i njenog dečka.

– O kakvom porodičnom poslu ona priča kad nam komšija ovde hrani deset krava i jedva preživljava? Imaju samo voćnjak iznad, okolo nije njihovo ništa. Kakva tri hektara, kakva farma? Sumnjiva se tu posla događaju. To znaju svi ovde iz kraja i iskreno jedva čekamo da im vidimo leđa. Dovezu samo jedan auto, ostave “mercedes” i uzmu kombi, ili obrnuto. Kruže tako, funkcionišu sa tri-četiri automobila i odu negde, naprave tu krug po asfaltu i tamo okolo, budu nekoliko sati i odu. Muvaju nešto, da ne pričam sad – ispričala je ova žiteljka Brančića, koja je, zbog straha za sopstvenu bezbednost, zamolila da joj se sakrije lice.

I druga gospođa koja je bila u prolazu otkrila je da li poznaje pevačicu i njenog partnera, ali ni ona nije imala lepe reči za njih.

– Taj njen se zove Aleksandar Adamović, zovemo ga Saša, fakultetski obrazovan sigurno nije, kakav advokat, meni je to smešno. Original je Ivan Marinković iz “Parova”, samo ima još veći stomak od njega. Ista frizura, građa, visina. Zapitajte se što Maja njega krije od svih, niko ne zna u javnosti kako on izgleda. Sigurno ima razloga da ga krije. Ne znam da li je nasledio kuću ili se još uvek vodi na njegovog oca Rajka Adamovića – priča komšinica.

Još jedan komšija koji nam se ubrzo pridružio u razgovoru potvrdio je ove reči.

– Video sam skoro jednog violinistu iz Slavkovice, Milovanović se preziva, kod njih u kuću je dolazio, nešto uzimao i odmah išao dalje. Sigurno nije došao zbog nekog slavlja, posebno sad kad je korona. I predsednik mesne zajednice je isto bio. Mi bismo svi voleli da ona ode odavde, ne osećamo se sigurnim, prvenstveno zbog naše dece. To mogu da vam kažu svi ovde iz kraja. Šta će nam koji đavo? Hvala Bogu da se neko setio da piše o njoj i šta se sve ovde radi – dodao je ozlojeđeni komšija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments