Thursday, May 6, 2021
HomeArhiva"Barbadoška zločesta devojka" i službeno je najbogatija pevačica

“Barbadoška zločesta devojka” i službeno je najbogatija pevačica

Slavna pevačica s Barbadosa, Rihanna, službeno je postala najbogatia muzičarka na svetu.

Forbes lista najbogatijih ljudi upravo ju je svrstala na sam vrh, pa je tako iza sebe ova mlada žena ostavila Madonnu, Beyonce i Celine Dion. 

Rihannino bogatstvo trenutno je procenjeno na 600 miliona dolara, a druga na listi je Madonna sa 570 miliona dolara. Dio novca Rihanna je zaradila svojom muzikom, ali zapravo se većina u njen džep ulila putem saradnje s francuskim luksuznim brendom LVMH. Takođe, Rihanna je i sama stvorila uspešno modno i kozmetičko carstvo pod nazivom “Fenty”.

Upravo njen brend žene širom sveta obožavaju jer se bazira na inkluzivnosti i nudi jako širok raspon veličina donjeg rublja kao i nijansi pudera i ruževa. 

Rihanna je prvu kozmetiku sa svojim potpisom lansirala pre dve godine u saradnji s lancem trgovina šminke Sephora, a samo iz te saradnje uspela je zaraditi 100 miliona. Njena linija donjeg rublja pod nazivom “Savage X” takođe je megapopularna, a i prihvatljiva cenom.

Seksi donje rublje s Rihanninim potpisom privlačno je mnogim ženama jer je cenovno pristupačnije od rublja Victoria’s Secreta, a nudi i veći izbor modela i veličina.

“Nikada nisam mislila da ću zaraditi ovoliko novca, tako da me ova brojka neće sprečiti u tome da i dalje radim. Definitivno neću zbog te brojke prestati s poslovnim pothvatima. Stvaram iz ljubavi ne iz želje za novcem“, rekla je Rihanna.

Dodala je i kako taj novac nije samo za nju. “Stecanjem novca širim svoje carstvo, a time nudim i više poslova za druge”, zaključila je ova bogata lepotica.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments