Wednesday, December 2, 2020
Home Arhiva "Barbadoška zločesta devojka" i službeno je najbogatija pevačica

“Barbadoška zločesta devojka” i službeno je najbogatija pevačica

Slavna pevačica s Barbadosa, Rihanna, službeno je postala najbogatia muzičarka na svetu.

Forbes lista najbogatijih ljudi upravo ju je svrstala na sam vrh, pa je tako iza sebe ova mlada žena ostavila Madonnu, Beyonce i Celine Dion. 

Rihannino bogatstvo trenutno je procenjeno na 600 miliona dolara, a druga na listi je Madonna sa 570 miliona dolara. Dio novca Rihanna je zaradila svojom muzikom, ali zapravo se većina u njen džep ulila putem saradnje s francuskim luksuznim brendom LVMH. Takođe, Rihanna je i sama stvorila uspešno modno i kozmetičko carstvo pod nazivom “Fenty”.

Upravo njen brend žene širom sveta obožavaju jer se bazira na inkluzivnosti i nudi jako širok raspon veličina donjeg rublja kao i nijansi pudera i ruževa. 

Rihanna je prvu kozmetiku sa svojim potpisom lansirala pre dve godine u saradnji s lancem trgovina šminke Sephora, a samo iz te saradnje uspela je zaraditi 100 miliona. Njena linija donjeg rublja pod nazivom “Savage X” takođe je megapopularna, a i prihvatljiva cenom.

Seksi donje rublje s Rihanninim potpisom privlačno je mnogim ženama jer je cenovno pristupačnije od rublja Victoria’s Secreta, a nudi i veći izbor modela i veličina.

“Nikada nisam mislila da ću zaraditi ovoliko novca, tako da me ova brojka neće sprečiti u tome da i dalje radim. Definitivno neću zbog te brojke prestati s poslovnim pothvatima. Stvaram iz ljubavi ne iz želje za novcem“, rekla je Rihanna.

Dodala je i kako taj novac nije samo za nju. “Stecanjem novca širim svoje carstvo, a time nudim i više poslova za druge”, zaključila je ova bogata lepotica.

- Advertisment -

Most Popular

Zastrašujuća stvarnost: Hvata vas jeza? Plašite se da bi vas neko mogao upotrebiti za …

Ako živimo u sistemu u kome je skoro sve napadnuto – porodica, moral, država, sloboda mišljenja,...

Predrag Kon u šoku zbog snimka koji je objavio Branimir Nestorović – VIDEO

Bivši član Kriznog štaba Vlade Srbije za suzbijanje epidemije virusa korona dr Branimir Nestorović jednim video...

Nađ skidao manekenku žena ga gledala

Albert i Mirna Nađ ponovo su u epicentru dešavanja. Ovoga puta supruga nekadašnjeg fudbalskog asa je kreirala donji veš, pa...

Frano Lasić dobio sina sa 30 godina mlađom suprugom!

 U subotu 29. novembra Milena Matić i Frano Lasić postali su roditelji prelepog dečaka. Milena se samo...

Recent Comments