Thursday, May 13, 2021
HomeArhivaBacile publiku na kolena

Bacile publiku na kolena

Pevačice Jennifer Lopez i Shakira su izvele svoje najveće hitove uz koreografiju koja je oduzimala dah i kombinaciju liberalnih ideja i sjaja Las Vegasa

“Pokažimo svetu šta dve latinoameričke devojke mogu napraviti”, rekla je Jennifer Lopez Shakiri malo pre poluvremena na Super Bowlu u Miamiju. I onda su pokazale da mogu pevati, plesati, klizati na kolenima i rukama publike, plesati oko šipke pa čak i bubnjati. U brzom i ponekad vrtoglavom nastupu prošetale su kroz 20-ak pesama u samo 12 minuta. Nakon prethodna dva Super Bowla koja su obeležili mlaki nastupi u poluvremenu njihov životni i kičasti spektakl bio je znak povratka tog showa u formu, piše BBC.

Za razliku od Justina Timberlakea u 2018. i Maroon 5 prošle godine, dve izvođačice izvele su svoje najveće hitove uz koreografiju koja je oduzimala dah i kombinaciju liberalnih ideja i sjaja Las Vegasa. Dokazale su da su vrhunske pevačice koje su istovremeno poput lutaka letele pozornicom. “Hola Miami!”, pozdravila je Shakira publiku izvodeći šestominutni plesni kolaž pesama koji je završila svojim najvećim hitom “Hips Don’t Lie” dok ju je publika prenosila rukama.

Na pozornicu je potom stigla Lopez na maketi Empire State Buildinga uz reči “still Jenny from the block”. I ona je pokazala svoje plesačko umeće, a kasnije je njena kćerka 11-godišnja Emme Maribel Muñiz otpevala “Let’s Get Loud”. Dok je Emme pevala Bruce Springsteenov “Born In The USA” Lopez se omotala portorikanskom zastavom u neskrivenoj aluziji na postupanje administracije američkog predsednika Donalda Trumpa prema tom ostrvu nakon što su ga poharala dva uragana 2017. Lopez je portorikanskih korena.

Dve pevačice zajednički su završile nastup izvedbom Shakirinog “Waka Waka” koji je bio službena himna Svetskog kupa 2010. U poluvremenu je odana počast i nedavno preminuloj košarkaškoj legendi Kobeu Bryantu svetlosnim krstom u bojama njegovog tima Los Angeles Lakersa. Pre utakmice pop zvezda Demi Lovato, takođe latinoameričkih korena, izvela je američku himnu.

 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments