Thursday, August 5, 2021
HomeShowbiz"AUU, ČULI STE ZA TO?" Darko Lazić se oglasio nakon priče da...

“AUU, ČULI STE ZA TO?” Darko Lazić se oglasio nakon priče da ga je Ana Sević varala sa Lukasom i da je zbog nje Sonja napravila haos

Pevač Aca Lukas u svojoj knjizi “Ovo sam ja” izneo je brojne pikanterije iz života, pa tako i iz braka sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović. Kako je naveo, ona ga je pre nekoliko godina optužila da ju je prevario s jednom pevačicom iz postavke “Zvezda Granda”, a kako mediji prenose od izvora bliskom pevaču, u pitanju je Ana Sević. Ovim povodom sada se oglasio i Anin bivši muž, pevač Darko Lazić.

Ana i Sonja za sada se ne oglašavaju ovim povodom, ali je to učinio Darko.

– Auu, čuli ste za to? Na tu temu baš ništa neću da komentarišem – kratko je poručio šokirani Lazić za “Kurir”.

Koja devojka je bila prva ljubav Darka Lazića pogledajte OVDE.Podsetimo, Lukas je u knjizi opisao jednu od svađa sa Sonjom, koja je nastala, kako se sada navodi, upravo zbog Ane Sević.- “Klošaru jedan, ti ćeš sa mnom da se igraš! Misliš da ne znam da je**š onog kepeca iz ‘Zvezda Granda’!” Kad je to izgovorila, nisam mogao da se kontrolišem. “Taj kepec se bolje k**a od tebe. I bolja je riba od tebe. A sa tobom mogu da legnem samo kad sam pijan!” – prepričao je Lukas u knjizi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular