Thursday, November 26, 2020
Home Arhiva ANDRIJA JO: FAVORIT BEOVIZIJE

ANDRIJA JO: FAVORIT BEOVIZIJE

Popularni jutjuber i pevač Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo, ove godine se bori za pobedničku poziciju na Beoviziji, kako bi predstavljao Srbiju u Roterdamu i definitivno je jedan od favorite ovog takmičenja.

Ovogodišnj Beovizija će se održati 28. i 29. februara, dok će finale biti 1. marta.

“Takmičenje na Beoviziji uopšte nije bila moja ideja. Ljudi koji smatraju da imam potencijal da uspem i koji misle da sam za svetsku scenu su se meni javili sa tom idejom. Ja sam bio skeptičan, razmišljao sam, tražio sam da čujem pesmu, a oni su mi poslali 20 pesama da biram, a ja sam izabrao ovu. Radili su je Šveđani, koji rade dosta pesama za Evroviziju”, rekao je Andrija.

Ipak mnogi na društenim mrežama komentarišu kako njemu nije mesto na Evroviziji.

“Prvo pitanje za njih bi bilo zbog čega to misle?! Želim da znam razlog da bih im dao argument zašto nisu u pravu. Reakcije na pesmu su predobre, pa hajde da vidimo i kako će im svideti nastup”, rekao je pevač, a o tome kako će izgledati nastup nije želeo da govori.

Andrija smatra da Evrovizija nema veze sa gej populacijom, te da seksualna opredeljenost nije garancija za pobedu na ovom svetskom takmičenju. Najvećom konkurencijom smatra grupu Hurricane, ali i Nedu Ukraden koja iza sebe ima zavidnu karijeru i veliko iskustvo.

 

- Advertisment -

Most Popular

Četiri modne greške zbog kojih izgledate starije

Postoje sitne greške koje pravimo pri oblačenju i kombinovanju odjeće zbog kojih možda ostavljate drugačiji utisak od onog koji ste željeli.

Megan Markl izgubila bebu

Megan Markl je otvorila dušu i otkrila kako je u julu ove godine izgubila bebu.Za New York Times...

Prvi Srbin koji je imao harem: Čuveni srpski vojvoda usred Karađorđeve države imao 42 žene

Milenko Stojković bio je srpski vojvoda tokom Prvog srpskog ustanka. Najveći slavu...

Recent Comments