Friday, June 18, 2021
HomeShowbizAndreana Čekić i verenik se potukli na odmoru, izbacila ga iz stana...

Andreana Čekić i verenik se potukli na odmoru, izbacila ga iz stana i promenila menadžera?

Srpska pevačica Andreana Čekić (36) se potukla sa sada već bivšim verenikom Markom Miloševićem na planini, gde su nedavno bili na odmoru.

Naime, pevačica i njen partner žestoko su se posvađali na večeri u restoranu u kom su bili i Aleksandra Prijović i Uroš Živković, a rasprava se nastavila u apartmanu, gde je došlo do fizičkog okršaja između njih, kada su i raskinuli, tvrdi Kurir.

Veza Andreane i Marka od početka je bila turbulentna, često su imali nesuglasice, pa ovaj skandal i raskid njihovo okruženje nisu iznenadili. Prvih nekoliko dana odmora sve je bilo u najboljem redu, ali tokom jedne večeri Andreana i Marko su se toliko zakačili da je letelo perje iako je oko njih bilo još ljudi.

I pored toga što su bili ljuti jedno na drugo i posle fizičkog okršaja u apartmanu, nisu imali kud, pa su morali tu i da ostanu. Prespavali su i ujutru su se uputili za Beograd. Pevačica je bila ozbiljna i neraspoložena dok su se odjavljivali, a ni Marko nije bio boljeg raspoloženja.Po odlasku s planine, odlučili su da svako nastavi svojim putem, prekinuli su svaki kontakt, pa i poslovni odnos, kaže jedan Andreanin kolega koji je upućen u njihovu vezu. Iako je Marko bio Andreanin menadžer, ona mu je dala otkaz i angažovala Ibru Šarića, koji je zadužen za turneju u Americi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments