Sunday, July 25, 2021
HomeShowbizAnđelka Prpić nakon razvoda našla novu ljubav

Anđelka Prpić nakon razvoda našla novu ljubav

Glumica Anđelka Prpić razvela se od supruga Darija Prpića sa kojim je bila devet godina u braku, a sada je našla novu ljubav.

Naime, Anđelka je uplovila u vezu sa bivšim momkom pop pjevačice Aleksandre Radović, biznismenom Srđanom Stojanovićem.

Njih dvoje se poznaju dugo, ona je sa bivšim suprugom bila među gostima na Aleksandrinoj promociji u Srđanovom restoranu.

Prema riječima izvora bliskog glumačkim krugovima, Anđelka je srećna i zadovoljna i često sjedi u lokalu svog novog momka, prenose beogradski mediji.

Anđelka ne voli mnogo da priča o svom privatnom životu, ali je nedavno u jednoj emisiji priznala da je razvedena žena, a nakon toga je i za pojedine medije iznijela svoj stav o tome.

“Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo. Ništa što je postojalo prije 2020. godine ne bih bacila, sklonila, zataškala. Ni zbog čega se ne kajem. Nemam potrebu da pritisnem ‘delete’, naprotiv. Kao jedina koja se u porodici bavi javnim poslom, moja je odgovornost da sve njih sačuvam, ali i naše prijateljstvo i poštovanje koje smo zadržali”, rekla je početkom decembra Anđelka za medije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular