Wednesday, July 28, 2021
HomeShowbizAnđelina Džoli šokirala javnost: Bred Pit je nasilnik?

Anđelina Džoli šokirala javnost: Bred Pit je nasilnik?

Anđelina Džoli šokirala javnost: Bred Pit je nasilnik?

Michael Loccisano/Getty Images

Rat se nastavlja, a Anđelina iznosi tešku artiljeriju, koja će teretiti Breda Pita da je tokom njihovog braka bilo nasilja u kući.

Naime, kako se navodi, portal “The Blast”, došao je do dokumenta koji pokazuju da je glumica izjavila kako je spremna da da nove dokaze u prilog navodnom porodičnom nasilju koje se dogodilo tokom njenog dvogodišnjeg braka s Bredom Pitom.

 

 

Par ima zajedničku decu MadoksaZaharuPaksaŠilon i blizance Noksa i Vivijen, a na suđenju će se dogovarati starateljstvo i finansijski aranžmani, zbog čega bi njihova najmlađa deca morala da daju iskaz, ako roditelji na to pristanu.

Ubrzo nakon što je par podneo zahtev za razvod 2016. godine, otkriveno je da su Breda istraživali FBI i socijalne službe u Los Anđelesu, nakon vesti da je u privatnom avionu izvršio “verbalno i fizičko nasilje nad svojom decom”. Međutim, kasnije je bio oslobođen tih optužbi. Kako se oseća Bred povodom ovakve prljave borbe za starateljstvo izvor blizak paru je ranije rekao:

–Bredovo srce je slomljeno zato što su oni u središtu ove ružne bitke već toliko dugo.

Dok je na pitanje o Anđelini rekao da se ona ponaša zaštitnički.

– Ona je prava mama lavica koja je spremna da svoju decu zaštiti od bilo koga, pa čak i od njihovog oca i ponosna je na zrelost i čvrstinu koju su ona pokazala tokom ovog procesa – istakao je sagovornik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular