Sunday, July 25, 2021
HomeShowbizAnđelina Džoli savršeno obučena od glave do pete, ali maske bojkotuje: Evo...

Anđelina Džoli savršeno obučena od glave do pete, ali maske bojkotuje: Evo šta nosi umesto njih

Holivudska glumica Anđelina Džoli (45) je uslikana na ulicama Los Anđelesa dok je kupovala Božićne poklone sa svojom najstarijom ćerkom Zaharom Pit Džoli (15).

Naime, slavna glumica i jedna od najlepših žena na svetu retko izlazi iz svoje luksuzne vile, a kada to uradi uglavnom izađe u šetnju ili kupovinu sa svojom decom.

Ovom prilikom glumica je bila sva u crnom – nosila je crni kaput, crne kožne čizme, a preko ramena “Valentino” tašnicu.

Kosu je vezala u rep i izgledalo je kao da ne želi da je prepoznaju holivudski paparaci koji je u stopu prate i fotografišu.

Zahara je nosila crne farmerke, teget duks sa svetloplavim detaljima i bele patike. Na licu je imala crnu zaštitnu masku, dok je ceo izgled ukrasila lančićem oko vrata i alkama na ušima.

Dok je tinejdžerka nosila crnu masku, Anđelina nije. Ona bojkotuje klasične maske, pa je umesto jedne od njih preko lica imala ešarpu, čvrsto vezanu oko glave.

Anđelina i njenih petoro maloletne dece su već mesecima izolovani u njenoj luksuznoj vili na Hiden Hilsu, u kojoj ih je do nedavno posećivao samo njen bivši muž Bred Pit (56), sve dok nije otkriveno da je započeo vezu sa Nikol Poturalski (27), s kojom je brzo i raskinuo.

Jedino je najstariji sin Medoks (19), koji je punoletan, već neko vreme na Univerzitetu u Južnoj Koreji, pa se ne viđa sa ostatkom porodice, a šuška se i da ne priča sa svojim slavnim ocem jer su pre nekoliko godina imali fizički okršaj.

Podsetimo, fanovi su već mesecima zabrinuti za Anđelinino zdravlje jer je, kako kažu, “premršava”, a noge su joj “kao čačkalice”. Mnogi tvrde da je to odrz njenog unutrašnjeg nemira jer se još uvek bori oko starateljstva i nekih nerešenih finansijskih pitanja sa Bredom Pitom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular