Friday, June 25, 2021
HomeOsa newsANALITIČAR: Zna se ko je napravio ovaj haos – Sve će se...

ANALITIČAR: Zna se ko je napravio ovaj haos – Sve će se završiti velikim ratom

Novinar Siniša Ljepojević bez straha iznosi svoje viđenje o aktuelnoj pandemiji Kovid-19 zbog čega je jedan njegov intervju obrisan sa Jutjuba.

Ipak cenzura nije uplašila LJepojevića i u novom intervju za Helm Kast on ponavlja detlje o nastanku virusa, stavove o vakcniaciji i žestoko kritikuje Svetsku zdravstvenu organizaciju.

Ljepojević je u prvom delu intervjua govorio o geopolitici, odnosima SAD, Kine i Rusije. On je ukazao da SAD nemaju više kapacitet za rat sa većim silama poput Kine i Rusije i da sada pokušavaju da pokrenu sukobe u zemljama tzv. “trećeg sveta” poput Etiopije.

– U toku je smena ekonomskog lidera sveta, nekad su to bile SAD a sada je to Kina – kaže LJepojević i da je ta promena glavni razlog histeričnih poteza SAD i pokušaja da se siutacija prokrene.

Ljepojević komentariše sukob SAD sa Rusijom i pritiske Vašingtona na EU. Po njemu glavna žrtva ekonomskih sankcija prema Rusiji nije sama Rusija već nemačka privreda.

On sa rezervom gleda na kineske investicije u Srbiji postavljajući pitanje da li je ta vrsta industrije i lokacije koje se biraju zaista potrebna Srbiji.

Drugi deo intervjua sa Ljepojevićem, zbog cenzure na Jutjub, objavljen je na platformi Odisej.

Ljepojević iznosi podatke o nastanku virusa u labaratoriji u Severnoj Karolini, kao i nastavku rada na virusu u Teksasu i Vuhanu.

On i dalje stoji na stanovištu da je to deo plana i da se širenje i efekti virusa ciljano pojačavaju u određenim zemljama i regionima. Ljepojević ukazuje na moguću vezu širenja virusa i avionskog goriva.

On je objasnio da se završni čin ove svetske krize još čeka a da bi on mogao da bude veliki rat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments