Monday, May 10, 2021
HomeArhivaAna Nikolić snima spotove u Maroku

Ana Nikolić snima spotove u Maroku

Ana Nikolić nakon drastične promene imidža priprema veliki povratak na scenu i tom prilikom odlučila je sa snimi spotove u Maroku.

Pevačica je čitavu ekipu koja radi na ekranizaciji novih pesama povela u Maroko, gde je za potrebe snimanja zakupila ceo luksuzni rezort u Marakešu, koji košta nekoliko hiljada evra. Takođe je platila sve troškove puta za desetak saradnika.

Pored ljudi iz video-produkcije Ana Nikolić je u Maroko povela i ličnog šminkera, frizera i stilistu, a celoj ekipi platila je avionske karte i smeštaj u luksuznim rizortima koje menjaju. Pevačica planira da snimi nekoliko spotova na ovoj egzotičnoj destinaciji, a prvi se ekranizuje u luksuznom hotelu u centru Marakeša.

Čitava ekipa je smeštena u luksuznim hotelima, svima su plaćene avionske karte, kao i all inclusive usluga. Takođe, pored ekipe koja je zadužena za snimanje i produkciju spota, morala je da povede i lične saradnike, jer nije želela ništa da prepusti slučaju.

Luksuzni hotel u kome pevačica snima prvi od nekoliko spotova u Maroku, sadrži privatni bazen, hamam i raskošne sobe.

Ana voli da se zabavlja i nakon celodnevnog snimanja, ona s ekipom odlazi na večeru ili u provod.

Ovo je samo prva lokacija na kojoj Ana snima. U planu je još nekoliko spotova koji će takođe biti snimljeni u Maroku na drugim zanimljviim lokacijama. Sveukupno pevačica će biti više od nedelju dana u ovoj zemlji.

Kako Ana Nikolić nije aktivno radila od kada se porodila i posvetila majčinstvu, a tome ima skoro tri godine, mnoge zanima kako je platila snimanje spotova. Ako se tome dodaju troškovi za kupovinu i snimanje pesama, reč je o velikoj sumi novca uloženoj u njen povratak na scenu.

– Ona zna kako sa finansijama, pa je tokom muzičke pauze odvajala novac i štedela upravo za novi album. Iako je velika suma u pitanju, ona je imala druge prihode u toku pauze odakle sada finansira skupocene spotove. Neke pesme su bile ranije kupljene pa su čekale momenat da budu objavljene.

Pre mesec dana Nikolićeva je već uradila jedan spot, koji je snimila u Beogradu na Belom dvoru.

Ana se odmah po dolasku u Maroko pohvalila atraktivnim izgledom, pa se na fotografijama vidi koliko je dovela izgled do savršenstva. Međutim, po detaljima koji su isplivali na društvene mreže može se videti da je pevačica tražila poseban stajling za spotove koje snima.

 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments