Thursday, May 13, 2021
HomeArhivaAna Barešić – Muzika je lek za dušu

Ana Barešić – Muzika je lek za dušu

Moje ime je Ana. Rođena sam u Beogradu, gde sam i odrasla. Završila sam grafičku školu i upisala grafičke studije.  Imam 24.godine  i muzika je moj život, ovako svoju priču počinje Ana Barešić.

Ljubav prema muzici otkrila je kao vrlo mala devojčica, pored svog tate koji joj je stalno pevao. U osnovnoj školi je išla na razna takmičenja i uglavnom je osvajala prvo i drugo mesto. Imala je nastavnika Milančeta kom je uvek na časovima pevala i svirala. Uvek je kako kaže, imala želju da se bavi muzikom, da peva .

“ Trenutno vršim odabir pesama koje bi snimila. Moji planovi za budućnost su uglavnom vezani za muziku i posao kojim se bavim . Podredila sam sve toj mojoj ljubavi,tako da nemam vremena za neke druge stvari.  Da imam tu moć, pevači bi morali da pevaju, a ne samo da se slikaju i otvaraju usta”, kaže ona.

Prošla godina bila joj je veoma uspešna, izašla joj je pesma  koja je bila  aktuelna,  a loša stvar koja joj se desila po pitanju posla  je ta da su joj oborili Youtube kanal .

Kako god, prošla godina joj je bila izuzetno uspešna!

Ana kaže da volim ujutru da odspava duže, diže se ujutru oko 09h ,onda ode na plivanje ili na trening, pošto je za ovaj posao izuzetno bitna kondicija. Ako nema obaveza u studiju, kao i svaka normalna devojka završava obaveze oko kuće, itd. Svaki dan joj je drugaciji, zavisi od toga kakve su joj obaveze i gde je posao odvede.

“ Ovo je posao koji traži ogromna ulaganja, sem talenta i ljubavi prema muzici, potrebno je otvoriti mnoga vrata koja su za mladog čoveka nekad neosvojiva tvrđava.

Tu su i rizici i neki vid kocke da li će sve to proći kod publike. Potrebna je i sreća kao i to da se izdvojite u masi i dopadnete se narodu!” Njen životni moto je ”Živi život i pusti druge da zžve onako kako znaju i umeju”.  A osobina koju ne voli kod ljudi, a često se sreće sa njom u poslu je licemerstvo, foliranje, dvoličnost.

“ Imala sam prilike da radim u Holandiji, zaista su ljudi divni! Poručila bih im da budu veseli, nasmejani, da  ih ne lomi mnogo nostalgija i da zovu da lečimo nostalgiju pesmom za dušu”, dodaje Ana.

 

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments