Thursday, May 6, 2021
HomeOsa newsPolitikaAmeričke obaveštajne službe otkrile: Kina tajno skuplja DNK Amerikanaca

Američke obaveštajne službe otkrile: Kina tajno skuplja DNK Amerikanaca

Američke obaveštajne službe otkrile su da masovno testiranje na vuhanski koronavirus (COVID-19) nema nikakve veze sa spašavanjem života i da tako, zapravo, komunistička Kina tajno sakuplja DNK Amerikanaca.

Ono što zaista leži iza izazivanja straha od koronavirusa jeste slanje zaplašenih osoba u centre za ispitivanje gde se brisevi koriste za prikupljanje DNK koja se zatim šalje u Chicoms na analizu i ubacivanje u bazu podataka.

„Strane sile mogu da prikupljaju, čuvaju i koriste biometrijske informacije iz COVID testova“, navodi se u izjavi Bil Evanina, direktora Nacionalnog kontraobaveštajnog i bezbednosnog centra Sjedinjenih Država.

Takođe se navodi da BGI Group, čije je sedište u Kini, pokreće laboratorije za testiranje koronavirusa (COVID-19) širom SAD-a. Slučajno je i najveća kompanija za biotehnologiju na svetu.

Evanin veruje da komunistička Kina pokušava da sakupi DNK Amerikanaca u trci za kontrolom bioloških podataka sveta.

Veteran CIA-e i FBI-a, Evanin je rekao da veruje da se Kina utrkuje da postigne napredak u medicini, pre nego što Sjedinjene Države, ili bilo koja druga zemlja budu imale priliku da je sustignu i nadmaše.

„Ovo pokazuje podlo razmišljanje Komunističke partije Kine da iskoristi svetsku krizu poput COVID-a“, navodi Evanin, dodajući da smatra da kineske kompanije aktivno ulažu u američke biotehnološke kompanije kako bi nastavile napore zemlje u prikupljanju ljudske DNK.

Evanin takođe upozorava da bi u to mogle da budu uključene i sve kompanije koje su se pojavile poslednjih godina. Pod maskom obaveštavanja osobe o njenom/njegovom nasleđu, ove kompanije bi mogle neselektivno da šalju uzorke DNK kineskim kompanijama koje bi ga koristile u druge svrhe.

Još jedna briga je da će komunistička Kina koristiti ljudsku DNK kako bi na kraju stekla potpunu kontrolu nad zdravstvenom zaštitom.

Ako će u budućnosti medicinska tehnologija biti sposobna da utvrdi zdravstvene rizike ljudi na osnovu procene DNK, onda bi Kina mogla da koristi ove informacije da stvori svetski monopol nad terapijama i lečenjem lekovima.

SAD već gotovo u potpunosti zavise od komunističke Kine, kada je u pitanju nabavka lične zaštitne opreme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments