Sunday, August 1, 2021
HomeMagazinALEN ADEMOVIĆ Na vam je samo da uživate

ALEN ADEMOVIĆ Na vam je samo da uživate

Alen Ademović postao je poznat širom regije posle pesme “Kruška”koja je postigla izuzetan uspeh. Njegov talenat i uspeh su neosporni, jer ovaj muzičar jednostavno ima X faktor i sposobnost da prepozna pravi hit i da ga publici predstavi na pravi način. Alenov otac  Ninoslav Ademović – poznat kao aranžer i kompozitor romske muzike, deo tima Gorana Bregovića, sarađivao sa Šabanom Bajramovićem – uvek ga je uveravao da formula za uspeh glasi: “Jedan-dva odsto talenta, ostalo je rad.”

Alen je rođen u muzičkoj porodici (majka Jasmina, tekstopisac za Bobana Zdravkovića, Biljanu Jevtić, Acu Ilića, Olju Karleušu, Nedu Ukraden, Luisa i druge). Ali niko se u svetu šou-biznisa nije proslavio zbog mame i tate. Alenu se čini da peva od rođenja, pesma je dolazila “iznutra”, sama, kroz glasne žice i usta izlazila napolje. Ko god bi čuo, rekao bi: “Au, al’ mali peva!” Pevao je i peva svuda, samo da to nikom ne smeta, a teško može da smeta, jer glas mu je darovan tako da ga je milina čuti, svojevremeno je rekao njegov otac.

Ademović je nakon ogromnog uspeha sa bendom Miligram nastavio  samostalnu karijeru, a nakon što je napustio „Miligram“radi sa starim članovima benda.

Kao i ostali muzičari Alen vreme trenutno provodi stvarajući nove kompozicije i pesme koje ćemo sasvim sigurno čuti ubrzo po završetku pandemije. Do tada ovaj sjajni mladi čovek našim čitaocima priuštio je fantastičan video u okviru rubrike Muzika je lek za dušu”, a na vama je samo da uživate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Most Popular

Most Popular