Thursday, May 6, 2021
HomeArhivaAleksandra Radović - samo bahato!

Aleksandra Radović – samo bahato!

U toku svoje dugogodišnje karijere novinara srela sam zaista različite ljude, od onih koji nose epitet najvećih zvezda Balkana, do onih koji su tek kasnije postali zvučna imena. Ipak , priznali mi to ili ne, neka imena su zvučnija od drugih, a obično upravo te najveće, krasi skromnost, ljupkost i fantastična saradnja sa medijima, bez kojih niko od njih ne bi ni bio to što jeste.

Neke od njih sam ipak precenila, možda najveće razočarenje je jedna od pevačica fantastičnog glasa, ali veoma lošeg karaktera, Aleksandra Radović. Aleksandra je naime prilikom večerašnjeg nastupa u jednom malom gradu u BiH, ostavila prisutne medije u čudu, jer jednostavno nije bila raspoložena, te je stoga uskratila bilo kakvo obraćanje i izjave za novinare.

Ovakva bahatost svakako nema opravdanja, jer ukoliko je jedan Zdravko Čolić (neuporedivo veća zvezda od nje) u stanju da nakon nastupa od četiri puna sata posveti pažnju medijima, zbog čega je dotičnoj bilo teško da odvoji 10 minuta za tri medijske kuće koje su došle da podrže njen rad i delo. To verovatno zna samo ona, ali ovakvi proračunati i neprofesionalni pevači i nemaju mesta u našem magazinu.

Iskreno mi je žao što žena koja ima toliko divne i emotivne pesme nema mrve profesionalizma i osnovne kulture. Draga Aleksandra uzalud su dobre pesme, ukoliko nemaš poštovanja prema ljudima koji isto imaju za tebe, bar su imali ranije, možda ni mi nismo bili raspoloženi za posao ali smo se potrudili da ga korektno uradimo za razliku od tebe.

Milana Dukić

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments