Friday, June 18, 2021
HomeShowbizALEK BOLDVIN IZGUBIO RAZUM. SAMO POLA GODINE NAKON ROĐENJA PETOG DETETA, STIGLA...

ALEK BOLDVIN IZGUBIO RAZUM. SAMO POLA GODINE NAKON ROĐENJA PETOG DETETA, STIGLA BEBA BROJ 6: Ostavite me na miru!

Alek Boldvin (62) i njegova supruga Hilarija Boldvin (37), ako išta znaju, onda znaju kako da privuku pažnju javnosti.

Šezdesetdvogodišnji glumac opet je postao tata. Šesto dete sa suprugom Hilarijom Tomas, stiglo je samo šest meseci nakon što je ona rodila sina.

Srećni roditelji su podelili sliku novorođene bebe u društvu starije braće i sestara, a sve sa tekstom da im se ispunila velika želja.

Društvene mreže preplavili su komentari: Kako je to moguće? Šta vi to radite? Da li ste normalni? Čije je ovo dete? Ko je rodio ovo dete? Deca su vam postala mamac za slavu!

 

Naime, Alek i Hilarija su dobili kćerku Luciju koju je rodila surogat majka.

 

Izgleda da su ovi komentari ozbiljno “dotakli” slavnog glumca, pa se Alek otrgao kontroli i počeo da odgovara na komentare na društvenim mrežama.

 

Ko je rodio ovo dete? Ona se porodila pre samo šest meseci? Ako ste usvojili dete, zašto to ne kažete. Ako ne želite da kažete bilo šta, jednostavno u miru odgajajte svojih 100 klinaca. Prestanite da decu koristite kao klikbajt,” jedan je od komentara.

 

Alek je odgovorio: “Treba da j*** ućutiš i gledaš svoja posla!”

Drugi korisnik društvene mreže je napisao:

 

“Moja prva reakcija je bila “Joj”, ali to nije moja stvar i ako se oni vole i mogu da izdržavaju svu tu decu, onda neka ih Bog blagoslovi.”

 

Boldvin je na ovaj komentar dodao ove reči: “Mislim da bi ljudi jednostavno trebalo da kažu “čestitam”, ili jednostavno da je*** ućute. To je to.”

 

Izvor blizak porodici je izjavio za strane medije kako su u ponedeljakAlek i Hilarija (37) dobili šesto dete, preko surogat majke, šest meseci nakon što je fitnes instruktorka rodila sina Eduarda.

 

Par ima sina Romea (2), Leonarda (4), Rafaela (5), kćerku Karmen (7), sina Eduarda (6 meseci) i kćerku Luciju.

 

Iz braka sa Kim Besindžer, Alek Boldvin ima kćerku Hilari (25).

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments