Friday, June 18, 2021
HomeShowbiz"AKO UMREM, ZNAJTE KO JE TO URADIO": Lepu Alanu slomilo neverstvo supruga...

“AKO UMREM, ZNAJTE KO JE TO URADIO”: Lepu Alanu slomilo neverstvo supruga – očajna zbog trudne ljubavnice

Kako se ljubavna bajka pretvorila u izdaju koju bi teško ko podneo.

Izvor: Instagram/Alanamameva

 

Ruski fudbaler Pavel Mamaev poznat je po brojnim skandalima, ali sada se nalazi u centru pažnje zbog ljubavne afere koja mu je razorila brak. Naime, njegova supruga Alana Mamaeva, koju na Instagramu prati preko 154.000 ljudi, svoje pratioce redovno obaveštava o svemu što se dešava u njenom emotivnom životu.

 

 

Ona je nedavno pronađena pronađena bez svesti u svom apartmanu u Moskvi i to samo dan nakon što je muža optužila da je vara. Ruski mediji su preneli da je pokušala samoubistvo, međutim, ona je to demantovala. Da ne namerava da oprosti suprugu prevaru i da je odlučna da se obračuna s njegovom ljubavnicom iz Španije, bilo je jasno kada je na Instragramu objavila fotografiju suparnice i time otkrila njen identitet.

Međutim, lepa Španjolka se nije mnogo potresla što je optužena za raspad porodice već je Alani zadala udarac objavivši na Instagramu pozitivan test na trudnoću. Rat se rashuktao, a Alana je otišla korak dalje i Irenu prijavila za pretnje i uznemiravanje.

 

“Ako umrem, znajte ko je to uradio”, napisala je ona na Instagramu, dok cela Rusija sa nestrpljenjem iščekuje rasplet ove drame.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments