Saturday, December 5, 2020
Home Osa news AHMAD NASIF - I JA SAM IZ BERLINA

AHMAD NASIF – I JA SAM IZ BERLINA

Popularni,Libanski pobednik SUPER STAR-a,sve vise zauzima mesto u stranim medijima. Ahmad ne da je samo muzikalno svestran vec i  po prirodi.  Covek je raskosnog uma i razuma,pa mu tako dogadjaj u Berlinu veoma tesko pada. ,,I JA SAM IZ BERLINA”,veoma tesko mi pada to, sto se bas na Bozicnom sajmu dogodilo,gde pretezno roditelji sa svojim malisanima izlaze. Nije dobro nigde da se dogodi,nastavlja Nasif, tragedija ostaje uvek iste jacine kada su nevini zivoti u pitanju. Moje veliko sauscesce svima koji su nesrecom zateceni. Ahmad Nasif je za tragediju saznao tek  kada su poceli svi telefoni da mu zvone i neprekidno  pristizu poruke. Dok je po obicaju sa svojom porodicom obavaljao dnevne obaveze,na prvi momenat je poislio da se radi o nekoj sali. Citavsi poreuke sadrzaja poput:,,da li si dobro? da li je sve ok kod tebe,da li si ziv?,Ahmad je onda shvatio da se nesto ruzno dogodilo,pa je pohitio na drustvene mreze,gde je i dobio odgovor na sva pitanja.

Previous articleRuah für Berlin und seine Opfer
Next article
- Advertisment -

Most Popular

TANJA SAVIĆ POTVRDILA DA SE POMIRILA S MUŽEM! Mesecima ga je OPTUŽIVALA, a sad preokret: Tačno je, to smo uradili zbog SINOVA!

Pevačica Tanja Savić otkrila je da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kog je pre osam meseci optužila da je kidnapovao njihove...

Kinezi ovladavaju tehnologijom za modifikovanje vremena

Kineske vlasti planiraju da drastično prošire eksperimentalni program za modifikovanje vremenskih prilika tako da pokrije površinu od 5,5 miliona kvadratnih kilometara.

Ova godina je bila velika učiteljica života za sve nas

Ova 2020. godina je, prije svega zbog korona virusa, za mnoge postala omražena, a slikovito je opisala Sanja Marinković.

Recent Comments