Tuesday, June 22, 2021
HomeEventiAca Lukas: Dugo očekivani nastup balkanskog kralja kafana

Aca Lukas: Dugo očekivani nastup balkanskog kralja kafana

Sinoćnja fešta u Double Feet-u se pokazala kao puni pogodak!

U rekordno ispunjenom klubu Double Feet u Rozenbugu, sinoć je nastupao Aca Lukas sa svojim Folk House bendom. Interes publike je nadmašio sva očekivanja organizatora EX YU Party NL, te se još jednom potvrdilo da ovaj tim zaista osluškuje želje gostiju i uspješno realizuje svaki projekat. Energični Aca Lukas je napravio žurku u pravom smislu te riječi i nije dozvolio da se strasti i ples smire ni na momenat. Rijetko ćete susresti Balkanca koji ne zna bar jednu pjesmu Ace Lukasa,  konstatacija koja se sinoć definitivno potvrdila. Publika je od prve do zadnje riječi ispratila svaki Acin hit, a do erupcije atmosfere je posebno došlo sa novijom pjesmom „Voliš li me“. Orange Star Agency ekipa je i ovaj nastup ispratila sa lica mjesta te vam prenosimo najbolje dojmove. Kako su nam mnogi gosti izjavili, pjevača poput Ace Lukasa su dugo očekivali, te im je bilo posebno zadovoljstvo biti dio sinoćnje žurke. Druženje sa Lukasom ćemo ponoviti uskoro u Stuttgart-u, kada će nastupati na specijalnom koncertu zajedno sa kompletnim žirijem Zvezda Granda, o čemu ćemo vam uskoro i pisati.

Hitmejker, kakav je Aca Lukas svoju karijeru gradi preko dvadeset godina i teško je reći da je otpjevao i jednu pjesmu a da nije postala hit. Početak njegove pjevačke karijere se veže za nastupe na poznatim beogradskim splavovima, a malo kome je poznato da je nadimak Lukas dobio po istoimenom splavu na kojem je počeo nastupati.

Ex YU Part NL i Orange Star Agency zahvaljuju svim gostima na povjerenju i pozitivnoj atmosferi koju ste napravili svojim prisustvom te vas pozivamo na iduću zabavu, 14.10.  sa Sašom Matićem i Dusi J podrškom.

unnamed (8) unnamed (5) unnamed unnamed (2)

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments