Tuesday, November 24, 2020
Home Arhiva 5 frizura koje ćemo obožavati ove jeseni

5 frizura koje ćemo obožavati ove jeseni

Iako je popularno mišljenje kako žene odlaze frizeru i čine velike promene kako bi jednu eru privele kraju i započele drugu, ponekad je jednostavno potrebna nova frizura kako bi osvežile svoj izgled. 

Posebno leti kad nakon dugih dana provedenih na sunčanim plažama i okupani u morskoj vodi dok so i sunce nagrizaju kožu i kosu. Upravo zato je jesen idealno vreme za odlazak „pod makaze“ ali umesto uobičajene, već viđene frizure, zašto ovog puta ne biste isprobali nešto drugačije? Po uzoru na poznate holivudske zvezde te trend 90-ih koji je u potpunosti zarobio modni i beauty svet poslednje dve godine, dajte priliku jednoj od pet izdvojenih kratkih frizura koje će uneti svežinu u vaš izgled.
Zasigurno najpopularnija frizura je bob u nekoliko varijanti. Iako je originalna frizura ona skraćena do brade, popularne su postale bob frizure dužine do ramena, no obema je bitna tekstura kose. Bez obzira imate li prirodnu ravnu ili kovrčavu kosu, kraća kosa sjajno će izgledati na većini oblika lica, posebno ovih pet izdvojenih. Za neke čak nije potrebna drastična promena, tek vješto stilizovanje, dok je na primer pixie cut španske glumice Úrsule Corberó za one najhrabrije!

Retro kovrdže

‘Fake bob’ inspiriran 90-ima

Beachy lob

‘Sleek’ bob 

 

‘Pixie cut’

- Advertisment -

Most Popular

Ražnatović podelio najlepše uspomene sa ženom, a tu je i mali Željko!

Veljko i Bogdana Ražnatović danas proslavljaju prvu godišnjicu braka, a tim povodom mladi sportista pohvalio se emotivnom porukom koju je dobio...

Predsedavajući “Svetskog ekonomskog foruma” traži stavljanje čipa u glavu kako bi vlada mogla čitati naše misli

Klaus Schwab želi stvoriti Agendu 2030 koja se prvenstveno temelji na demontiranju trenutnog kapitalističkog sistema u korist veće...

Rusi otkrili zastrašujuće tajne na Severnom polu – NEŠTO SE TAMO KRIJE

Polarna ekspedicija „Sever-2“Dana 23. aprila 1948., vazdušna ekspedicija „Sever-2“, koju je predvodio A. Kuznjecov,...

Dr Nada Kostić: Imam dokaze za ono što se dešava – Ali nije kao što su vam rekli –

Dr Nada Kostić kaže da je ovaj haos sa koronavirusom stvorila ljudska zločinačka ruka i da kreatori treba...

Recent Comments