Thursday, May 6, 2021
HomeArhiva4 jednostavna koraka za savršen ten!

4 jednostavna koraka za savršen ten!

Slavni holivudski šminkeri su podelili svoje male tajne, do savršenog tena se dolazi vrlo lako. U 4 koraka vaše lice će izgledati bolje nego ikad. Ako pratite ove korake nege i šminkanja, više nikad nećete iz kuće izaći nezadovoljne izgledom.

Hidratacija pre svega

Da bi ten bio blistav, neophodna je hidratacija, kako spolja tako i iznutra. Trudite se da unosite dovoljne količine vode svakog dana, ali i koristite kreme koje će joj obezbediti vlažnost. Kada je lice dovoljno nahranjeno i sama šminka mnogo lepše izgleda.

Zabluda je da je potrebno kupovati skupe kreme. Bilo koja koja ima namenu hidriranja će dobro odraditi posao.

Priprema lica je pola posla

Nanošenje prajmera mnoge dame preskaču, a vrlo je važan korak. Ovi proizvodi će prikriti sve manje nesavršenosti, smanjiti pore i učiniti je mekšom. Posle nanošenja manja je verovatnoća da će se puder nakupljati i upadati u pore.

Nikad ne preskačite rumenilo

Rumenila su svakoj ženi najbolji saveznik, pa ih ne treba preskakati. Ono će licu dati svežinu, blistav i odmoran izgled.

Iako zvuči ni malo logično, ali šminkeri savetuju da nanesete malu količinu rumenila nakon prajmera, a pre tečnog pudera. Tako ćete, kažu, dobiti prirodni i zdrav izgled. Uvek birajte one ružičastih nijansi.

Hajlajter neka bude deo svakodnevnog šminkanja

Malo sjaja iznad jagodica će dodatno osvežiti ten i učiniti da koža izgleda zdravo i bez i jedne mane. Kada su dnevne varijante u pitanju, ne biste trebali da preterujete, mala količina će biti dovoljna.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments