Tuesday, June 22, 2021
HomeArhiva3 rituala koja odnose loše iz vašeg života za vreme mladog Meseca...

3 rituala koja odnose loše iz vašeg života za vreme mladog Meseca (15. novembar 2020.)

Mesečeva energija utiče na more, vreme, životinje, a takođe i na naše raspoloženje i život. Pun i mlad Mesec na različit način utiču na našu energiju, jer jedan je simbol početka, a drugi označava kraj.

U vreme mladog Meseca, Mesec se nalazi između Zemlje i Sunca, pa je stoga Mesec praktično nevidljiv na nebu. Međutim, kad je noć mračnija, sigurno ćete primetti njegov sjaj i tada je idealna prilika da se dublje zagledate u svoju dušu.

Kako se približava faza mladog Meseca, sve više raste svest i imamo šansu da privučemo nove mogućnosti.

Ovo je dobro uraditi za vreme mladog Meseca:

  • kreiranje novih planova
  • početak novih projekata
  • čišćenje doma
  • prestanak lošuh navika

U vreme mladog Meseca naša čula su izoštrena, intuicija pojačana i dobijamo snažnu energiju za ostavrenje željenog. To je period kada loše ostavljamo iza sebe, a krećemo se u pravcu dobrih mogućnosti.

Ako želite nešto u životu da završite, a nešto novo da započnete, onda uradite ovaj ritual sa svećom:

Upalite sveću, a onda duvajte u plamen kako biste ga izgasili. Dok to radite razmislite o svim negativnim osećanjima, lošim navikama i sećanjima kojih želite da se oslobodite.

To možete učiniti i tako što ćete svoje probleme zapisati na papir, koji zatim bacite u vatru.

Ili napravite sličan ritual s perom u prirodi kada duva vetar. Ritual sa vetrom simbolizuje prihvatanje i prepuštanje životu. Ako nađete pero ili samo list drveta, držite ga neko vreme u ruci i razmislite o svojim problemima i bolovima koje želite da prihvatite i pustite ih. Kada budete spremni, pustite da pero ili list oduva vetar ili ga sami oduvajte. Posmatrajte kako vaši problemi nestaju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments