Numerologija braka i ljubavi – saznajte koje su najveće slabosti u odnosu sa partnerom!

Numerologija braka i ljubavi – saznajte koje su najveće slabosti u odnosu sa partnerom!

- in Arhiva, Arhiva, Domaće vesti, Eventi, Horoskop, Osa list, Osa news, strane vesti - arhiva
0
Comments Off on Numerologija braka i ljubavi – saznajte koje su najveće slabosti u odnosu sa partnerom!

Prema drevnim verovanjima, razni brojevi prisutni u našem životu imaju velik uticaj na nas, a njihovim proučavanjem bavi se numerologija.

Tako, na primer, naš bračni broj igra veliku ulogu u razvoju braka. Numerolozi smatraju da bračni broj otkriva najveće slabosti para, a kada ih osvestimo lakše ćemo se s njima nositi.

U nastavku saznajte kako možete izračunati svoj bračni broj, a zatim proverite koje mu to slabosti pripisuju numerolozi i kako se s njima možete uhvatiti u koštac.

Kako da izračunate bračni broj?

Pre svega saznajte koji je lični broj vas i vašeg partnera i zatim ih saberitete.

Na primer, vaš lični broj je 5, a lični broj vašeg partnera 3. Naposletku ste dobili broj 8. Ne zaboravite da dvocifreni broj uvek morate svesti na jednocifreni. Na primer, 7 + 4 = 11, 1 + 1 = 2.

Sada saberite brojeve datuma svog venčanja i saberite ih sa zbirom ličnih brojeva.

Na primjer, zbir ličnih brojeva je 8, a venčali ste se 12.08.2018.
1+2+0+8+2-0+1+8=22
2 + 2 = 4
4 + 8 = 12
1 + 2 = bračni broj 3

BRAČNI BROJ 1

SLABOSTI: Sklonost komunikaciji u pasivno-agresivnom tonu umesto direktne i iskrene komunikacije koja bi pomogla da se par uhvati u koštac s problemima. Veliku ulogu u odnosu igra ego kojeg partneri teško zatome u ključnim trenucima. Jedna polovina para preuzima dominantnu ulogu, a druga bojažljivo

SAVET: Naučite rešavati probleme s vlastitim samopouzdanjem radeći ono što volite, a ne radeći nešto kako biste bili voljeni. Ne možete uvek imati kontrolu nad svime. Morate naučiti prihvatiti partnera sa svim njegovim vrlinama i manama te imati na umu da niko nije savršen.

BRAČNI BROJ 2

SLABOSTI: Uopšteni nedostatak komunikacije. Previše ste sentimentalni i često ne znate odvojiti emocije od razuma što rezultira donošenjem pogrešnih odluka. Problemi u komunikaciji dovode do otuđivanja.

SAVET: Ljubavni odnos karakteriše zajedništvo i partnerstvo. Niste sami u braku, sve delite sa drugom osobom i nemojte to zaboraviti. Upravo je osećaj zajedništva ono što treba jačati kako biste prebrodili probleme u odnosu.

BRAČNI BROJ 3

SLABOSTI: Teško opraštate i nikada ne zaboravljate. Ponekad smatrate da niste dovoljno dobri, ali to prikrivate sarkazmom koji vam u komunikaciji s partnerom donosi više štete nego koristi. Sklonost davanju obećanja koja nećete ispuniti.

SAVET: Morate iskoreniti svoje lične nesigurnosti pre nego krenete rešavati zajedničke probleme. Jedino ćete tako moći ostvariti kvalitetnu ljubavnu vezu. Neka iskrenost postane prioritet u komunikaciji jer bez otvorenog razgovora nećete ustanoviti što je zapravo pravi uzrok nesuglasica.

BRAČNI BROJ 4

SLABOSTI: Tvrdoglavost i potreba za kontrolisanjem. Za razliku od parova sa bračnim brojem 2 koji prečesto reaguju u skladu s emocijama, a nedovoljno u skladu s razumom, parovi s bračnim brojem 4 premalo uzimaju u obzir emocije.

SAVET: Opustite se, postanite fleksibilniji i više uvažavajte međusobne stavove. Prihvatite činjenicu da bez kompromisa jednostavno nema uspešnog ljubavnog odnosa.

BRAČNI BROJ 5

SLABOSTI: Impulsivni ste i često nedosledni. Spremni na nagle promene, ali zapravo se s njima loše nosite.

SAVET: Smanjite apetit i usporite. Ne naglite sa odlukama nego dobro razmislite pre nego napravite neku promenu i obavezno se pre toga posavetujte s partnerom. Ne isključujte jedno drugo iz potencijalno prelomnih životnih odluka.

BRAČNI BROJ 6

SLABOSTI: Pravi ste perfekcionisti u svemu pa tako i u ljubavi. Očekujete savršen odnos, a kada to ne uspete postići prepuštate se tugovanju, ali ne i radu na braku. Previše oklevate na svim životnim poljima.

SAVET: U trenucima kada se dogode problemi na ljubavnom planu, brak vam mora postati prioritet. Ne trpajte probleme pod tepih – suočite se s njima.

BRAČNI BROJ 7

SLABOSTI: Nestrpljivi ste, skloni promenama raspoloženja i imate potrebu uvek biti u pravu. Sumnjičave ste prirode i lako gubite poverenje.

SAVET: Pokušajte biti popustljiviji i imati više razumevanja. Razgovor sa partnerom nije takmičenje u kojem morate pobediti, to je alat koji jača vašu vezu.

BRAČNI BROJ 8

SLABOSTI: Lako planete i nakon toga se povlačite u sebe umesto da razumno smirite sukob. Sticanje materijalnih dobara na listi je prioriteta oba partnera, a problemi na finansijskom području mogu negativno uticati na njihov odnos.

SAVET: Materijalna dobra su važna, ali ne uslovljavaju nužno sreću. Ona prava istinska sreća ne izvire iz novca, nego iz vaše suštine. Kupiti možete samo kratkotrajnu sreću. U ključnim trenucima tokom razmirica, finansije stavite na stranu i fokusirajte se na svoje emocije.

BRAČNI BROJ 9

SLABOSTI: Vrlo ste emotivni, u stalnoj potrazi za emotivnim uzbuđenjem, sposobni pronaći dramu tamo gde je nema ili je sami stvoriti.

SAVET: Ne jurite u smeru oluje jer je najlepše ploviti po mirnom moru. Svakom braku treba malo uzbuđenja, ali nemojte ga stvarati negativnim ponašanjem i potenciranjem negativnog razmišljanja.

 

Facebook Comments

Mozda vas zanima ova vest

Nemac je pokazao na šta ga podseća oblik evropskih država, pogledajte kako to izgleda

Rusija Srbija Estonija Prijavi Bugarska Prijavi Finska Prijavi