Maya Berović – Put do zvezda

Maya Berović – Put do zvezda

- in Arhiva, Arhiva, Domaće vesti, Eventi, Osa list, Osa news, Strane vesti, strane vesti - arhiva
0
Comments Off on Maya Berović – Put do zvezda

Kako je obična devojka iz sela Malešić postala jedna od najpopularnijih i najplaćenijih pevačica u region.

Maja Berović, navodno planira da snimi svoj rijaliti u kom bi pokazala kakav je bio njen put od devojke iz manjeg mesta do popularne estradne pevačice.

Ona će navodno za ovaj projekat dobiti honorar vredan pola miliona evra, za samo 30 dana snimanja, koliko je za sada planirano.

Maja je početkom godine dobila primamljivu ponudu da snima svoj rijaliti. Sa njom je kontaktirao jedan naš producent koji već dugo živi u Americi. Maja je zakazala sastanak pred put u Australiju. Planira da sve detalje utanači pred turneju, koja će trajati mesec dana — rekao je izvor za Informer hit i dodao da će se snimati u Gracu, Beogradu i širom Bosne.

Maja bi kroz rijaliti trebalo da otkrije sve svoje tajne — kako je od obične pevačice iz sela Malešić postala najplaćenija zvezda današnjice. U rijalitiju će učestvovati i njen muž Alen, Jala Brat i Buba Koreli, a spremna je i da otkrije koje kolege su joj podmetnule nogu, kao i kako se sukobila sa direktorom Granda Sašom Popovićem — rekao je isti izvor.

Nedavno se pojavila vest i da će Maja zajedno sa Gastozom i Milijem zaigrati rame uz rame sa Srđanom Žikom Todorovićem u novom filmu.

 

Facebook Comments

Mozda vas zanima ova vest

Iz WHO-a upozoravaju na ‘dramatičan razvoj’ epidemije korona virusa u Africi

U Africi je ukupan broj zaraženih korona virusom