Andre Rieu u Beogradu – Čarolijom posuo publiku! (VIDEO)

Andre Rieu u Beogradu – Čarolijom posuo publiku! (VIDEO)

- in Arhiva, Arhiva, Domaće vesti, Eventi, Osa list, Osa news, Strane vesti, strane vesti - arhiva
0
Comments Off on Andre Rieu u Beogradu – Čarolijom posuo publiku! (VIDEO)
Dutch violinist and concert leader Andre Rieu performs his first concert of a series with his Johann Strauss Orchestra at the Vrijthof, Maastricht, The Netherlands, on July 4, 2018., Image: 376906188, License: Rights-managed, Restrictions: Netherlands OUT, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Slavi virtuoz Andre Rieu došao je u Srbiju,I sinoć održao maestralan concert pred prepunom Štark arenom. Ovaj događaj važi za jedno od prestižnijih dešavanja organizovanih  u Štark areni.

Holandski violinista i njegov Johan Štraus orkestar svojim repertoarom prave fantastičnu atmosferu i to mešavinom različitih pravaca, valcera, filmske muzike, mjuzikla, opera i hitova.

Arena je bila puna, a ljudi su se maksimalno doterali za ovaj događaj. Mnogi su sa sobom poneli i cveće.

Za ovog svetskog muzičara kažu da je proslavljen kao moderni “kralj valcera” od Meksika pa sve do Australije, da je klasa za sebe, a nastup u Štark areni u Beogradu sa svojom bombastičnom predstavom u sklopu je njegove svetske turneje 2019. godine.

Andre Rieu je majstor kada govorimo o komunikaciji sa publikom, a u videu možete pogledati kako se poigrao sa prisutnima.

Na koncertu je izvedena čuvena pop pesma “Ti me dižeš gore” Džoša Grobana, a iznenađenje za sve je što je obrađena u operskom maniru.

Andre Rieu i njegov Johan Štraus orkestar su beogradskoj publici priredili istinski spektakl.

 

Facebook Comments

Mozda vas zanima ova vest

Lice sa naslovne strane Svetlana Srećković