Robi Vilijams zaprosio suprugu nakon deset godina braka!

Robi Vilijams zaprosio suprugu nakon deset godina braka!

- in Arhiva, Arhiva, Domaće vesti, Eventi, Osa list, Osa news, Strane vesti, strane vesti - arhiva
0
Comments Off on Robi Vilijams zaprosio suprugu nakon deset godina braka!

Ovaj poznati muzičar je odlučio da ponovo zaprosi svoju suprugu Ajdu Fild za njen 40. rođendan. U pitanju je dobro poznati – Robi Vilijams!

Ajda je na svom instagram profilu podelila slatki video od trenutka na Instagramu, gde je Robi pevao sopstvenu verziju svoje pesme “Angels”, a potom je i kleknuo na koleno i rekao: “Dušo, još jedna stvar. Hoćeš li se ponovo udati za mene?”

Gosti na zabavi su se oduševili potezom slavnog muzičara i oduševljeno su posmatrali dok je srećan par zagrljen plesao na desnom podijumu. U opisu na objavi Ajda je jednostavno napisala: “Odgovor je da.”

Gosti su oduševljeno gledali koliko su Robi i Ajda srećni, a obožavaoci su na društvenim mrežama ostavili lavinu pozitivnih komentara!

Podsetimo, Robi i Ajda su se venčali 7. avgusta 2010. godine, a tajna ceremonija venčanja je održana u Robijevoj kući u Los Anđelesu.

U tom periodu, Robi je izjavio sledeće za svoju suprugu:

“Ona izvlači ono najbolje iz mene. Ajda je impresivna žena i čini da želim da budem bolja osoba.” Dodao je: “Ajda je od prvog trenutka izgledala kao najlepša devojka na svetu, a ja sam uz nju najsrećniji čovek na svetu!”

Od dana njihovog venčanja do danas, Robi i Ajda su dobili troje dece: ćerke Tedi (6), i sedmomesečnu Koko, kao i četvorogodišnjeg sina Čarlija.

 

 

Facebook Comments

Mozda vas zanima ova vest

Sudbina svakog ženskog deteta zavisi od oca:

Odnos sa ocem u mnogome određuje kasniji odrasli